Ész, erő, gyorsaság: Joel Lambert ex-tengerészgyalogosnak ezekre mind-mind szüksége lesz, ha meg akar menekülni a különleges katonai egységek elől, akik ismét a nyomában vannak. Az Embervadászat második szériájában Joel Lambert ismét magára ölti az emberi célpont szerepét. A sorozat ezúttal is izgalmas helyszíneken játszódik: Új-Zélandon, Mongóliában, Mexikóban, Skóciában és az Egyesült Államokat átszelve folyik a hajsza, ahol Joelnek szüksége lesz minden képességére, amit a túlélésről, menekülésről és rejtőzködésről tanult.

Az új szériában is hasonló izgalmakkal találkozhatnak a nézők, mint amiket már az első évadban megszokhattak: Joel minimális készlettel ellátva, folyamatosan harcolva a természettel és üldözőivel, menekül az elit katonai egységek elől, akiknek egyetlen célja, hogy elkapják a férfit, mielőtt az a kijelölt céljához érne.

Joel először Amerika déli, mocsaras, párás tájain menekül a rá vadászó katonák elől, majd Dél-Karolina legjobb kopói erednek a nyomába. Az ex-kommandós Mexikóban is próbára teszi az illegális határátlépők és kábítószer-csempészek elfogásában jártas határőröket, majd az új-zélandi SAS egységeit teszteli – mindezt abban a fantasztikus környezetben, ahol a Gyűrűk Ura-filmeket is forgatták. Itt a maga a terep is komoly próbatétel Joel számára. A sorozat a zord skót felföldön ér csúcspontjára, ahol üldözői szorosan a nyomában vannak…

ÚJ ÉVAD: HÉTFŐ 21.00